Vedenpuhdistus

Miten vesihygienia ja veden puhtaanapito onnistuu vuokrapaljussa?

Saatat pohtia tätä kysymystä kun olet vuokraamassa rentouttavaa paljuhetkeä.

Palju tarjoaa lämmintä vettä kylpynautintoon, joka kuitenkin edellyttää huoltotoimenpiteitä ilman vedenpuhdistukseen tarkoitettua puhdistusjärjestelmää. Vuokraaja ei varmasti halua tuhrata näihin toimiin arvokasta ja nautinnollista kylpyaikaa. Puhdasvesipaljussa on tätä varten sisäänrakennettu suodatinjärjestelmä. Suodatinjärjestelmä kierrättää suodattimen kautta kylpyvettä yli 5000 l/h, eli noin 3 kertaa paljun vesimäärän tunnissa. Järjestelmä kerää suodattimeen veteen kertyvän lian ja epäpuhtaudet. Suodatinjärjestelmän ja siihen mukana tarvittaessa toimitettavien kemikaalien avulla voidaan samaa kylpyvettä hyödyntää tarvittaessa jopa useita kuukausia. 1 – 2 päivän tai yhden viikonlopun vuokra-aikana ei tarvita edes kemikaaleja vaan pelkkä suodatinjärjestelmä riittää pitämään veden kylpypuhtaana.

Suodatin kannattaa pitää päällä koko käyttökertojen välisen ajan, eli silloin kun paljua ei käytetä.

Jos paljussa ei ole minkäänlaista vedenpuhdistusjärjestelmää niin paljun vesi on todennäköisesti vaihdettava joka kylpykerralla tai ainakin päivittäin. Vedenpoistoon, altaanpuhdistukseen, uudelleen täyttöön ja lämmitykseen kuluu tuntikausia vuokraajan aikaa.

Tämänkin ajan voi puhdasvesipaljussa hyödyntää rentouttavammin.


puhdistus10

puhdistus11

Puhdasvesipalju on hyvin vaivaton käyttää. Puhdasvesipaljun vesi on heti seuraavana aamuna altaan ulkopuolisen eristyksen ansiosta ihanan lämmintä sekä suodatin järjestelmän ansiosta puhdasta.

Voit siis vuokra-aikana milloin vain hypätä rentouttavan lämpimään kylpyyn ja nauttia lämpimän kylpynautinnon lisäksi altaan hieronnoista.

Kuuma vesi ja vesihieronnat rentouttavat lihaksia ja niveliä sekä lievittävät stressiä tehokkaasti.