Hierontajärjestelmä

Puhdasvesipaljun rentouttava vesihierontajärjestelmä

Vesihierontajärjestelmän avulla huljuhetkesi puhdasvesipaljussa nousee aivan uudelle tasolle. Lämmin vesi sekä tehokas vesihierontajärjestelmä on nautinnollinen kokemus joka rentouttaa kehosi sekä mielesi.

Voitte nauttia puhdasvesipaljun hierontajärjestelmän tuomasta riemusta sekä lämpimän veden rentouttavasta hemmottelusta. Nautitte varmasti entistä enemmän paljuhetkestä puhdasvesipaljuun sisäänrakennetun hierontajärjestelmän ansiosta ja tulette varmasti muistamaan ihanan huljuhetken tähtitaivaan alla. Puhdasvesipaljusta tuleekin Teille todennäköisesti unohtumaton muisto.

Etenkin lapset viihtyvät lämpimässä ja hierovassa vedessä joten kannattaa varautua, että huljuhetket kestävät useamman tunnin. Hierontajärjestelmä rentouttaa kylpijän kehoa ja saa aikaan täydellisen rauhallisuuden sekä rentoutumisen tunteen.

hieronta1

8 hierontasuutinta on asennettu 4 suuttimen seteissä kahdelle kylpytynnyrin sivulle. Hieronnasta on siis mahdollisuus nauttia samanaikaisen kahdella sivulla.

Vesihierontajärjestelmää ohjataan kytkimellä joka on asennettu paljun reunaan. Kytkimen lisäksi järjestelmä sisältää säätimen jonka avulla sinulla on mahdollisuus muuttaa suuttimesta tulevan veden ja ilman suhdetta tehostaaksesi hierontaa tai muuttaa sitä enemmän rentouttavaksi.

hierontajärjestelmä

Tämän järjestelmän ansiosta huljuhetki puhdasvesipaljussa ei voi enää paremmaksi muuttua!